Ασφάλεια/εγγυήσεις και πολυμερή διάσκεψη συζήτησαν Αναστασιάδης - Μπάιντεν

Ασφάλεια/εγγυήσεις και πολυμερή διάσκεψη συζήτησαν Αναστασιάδης - Μπάιντεν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έχει αυτή την ώρα 19:30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων και η πολυμερής διάσκεψη στη Γενεύη που αρχίζει στις 12 Ιανουαρίου ήταν στο επίκεντρο της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Οπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, κατά τη συνομιλία έγινε μια ανασκόπηση της μέχρι σήμερα πορείας των συνομιλιών για το Κυπριακό, και συζητήθηκαν τα θέματα της ασφάλειας και των εγγυήσεων, καθώς και η πολυμερής διάσκεψη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE