ΠΑΦΟΣ: 63χρονος εγκλωβίστηκε στα χιόνια! Ζήτησε βοήθεια

ΠΑΦΟΣ: 63χρονος εγκλωβίστηκε στα χιόνια! Ζήτησε βοήθεια

Ένα τηλεφώνημα από 63χρονο κινητοποίησε τις αρχές στην Πάφο.

Συγκεκριμένα ήταν γύρω στις 13:30 όταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής 63χρονος από την Πάφο ζητούσε βοήθεια καθώς όπως ανέφερε στα μέλη της Αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητο του στο δάσος Αγίου Νικολάου λόγω της βαριάς χιονόπτωσης.

Μέλη της Αστυνομίας ήταν σε διαρκή συνεννόηση και συνομιλία με τον 63χρονο ώστε να τον εντοπίσουν και γύρω στις 14:30 άντρες της Δύναμης κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον οδηγήσουν με ασφάλεια στην οικεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.