Ουαου! Σαν παιχνιδότοπος ο χώρος του σαλονιού του σπιτιου του Χαραλαμπίδη και της Στέλλας! VIDEO

Ουαου! Σαν παιχνιδότοπος ο χώρος του σαλονιού του σπιτιου του Χαραλαμπίδη και της Στέλλας! VIDEO

Για πρώτη φορά μοιράστηκαν με το ευρύ κοινό το χώρο όπου παίζουν οι δίδυμες τους κόρες...

Η Στέλλα Χαραλαμπίδη την Δευτέρα, 19/12, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο MEGAONE, «Όλα Για Σένα» και ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης με τις δύο πανέμορφές του κόρες έκανε on air έκπληξη στην σύζυγό του. 

Συνδέθηκαν μέσω skype με την εκπομπή από το σαλόνι του σπιτιού τους και συγκεκριμένα από τον χώρο όπου η Φένια και η Νέλια έχουν τον παιχνιδότοπό τους. 

Δείτε τον χώρο των δίδυμων κοριτσιών στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE