ΠΑΡΑ-THEMA

O Δημοτικός Σύμβουλος που εκλέγηκε με τις λιγότερες ψήφους ανά το Παγκύπριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O Δημοτικός Σύμβουλος που εκλέγηκε με τις λιγότερες ψήφους ανά το Παγκύπριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ήταν ίσως οι πιο περίεργες δημοτικές εκλογές που διεξήχθησαν στην σύγχρονη ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς είχαμε από την μια ρεκόρ υποψηφίων και από την άλλη «ρεκόρ» αδιαφορίας από τους δημότες.

Μηνύματα στα κινητά, διαφημίσεις στο facebook και τους δρόμους των δήμων με τις φάτσες εκατοντάδων δημοτικών συμβούλων πλαισίωσαν μια χλιαρή προεκλογική περίοδο.

Ρίχνοντας λοιπόν μια ματιά στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους –που μας έφαγαν τα συκώτια όλο αυτό το διάστημα – εντοπίσαμε τον υποψήφιο που κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του με τις λιγότερες ψήφους ανά το Παγκύπριο!

Ο εν λόγω κύριος κατάφερε να εκλεγεί στον Δήμο Κερύνειας, ο οποίος κατέγραψε 57,52% αποχή αφού ψήφισαν μόλις οι 1006 από τους 2368 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους.

Έτσι, ο 69χρονος Απόλλωνας Κουμίδης, συνταξιούχος υπάλληλος του τμήματος Αλιείας και πρόεδρος της Ένωσης Αυτοδίδακτων Ζωγράφων κατάφερε με 39 μόλις ψήφους να εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της κατεχόμενης του πόλης με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top