Τραγικό θανατηφόρο στη Λακατάμια – Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό αφού πρώτα τον ακρωτηρίασε

Τραγικό θανατηφόρο στη Λακατάμια – Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό αφού πρώτα τον ακρωτηρίασε

Ένα τραγικό θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (20/12) στη Λακατάμια όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα παρέσυρε θανάσιμα πεζό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άντρας ενώ βρισκόταν έξω από το όχημα του τύπου βαν στην οδό Κώστα Μισιαούλη, διενεργώντας μεταφορές, παρασύρθηκε βιαία από άλλο αυτοκίνητο.

Από την σφοδρή σύγκρουση ο άντρας ακρωτηριάστηκε αφού σφηνώθηκε μέσα στις πόρτες του δικού του οχήματος.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Γ.Ν Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Περισσότερα σε λίγο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE