ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Από την Πύλα στην Λάνια και η εκπομπή που άκουσε και έκανε τον Θωμά να παραδοθεί

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Από την Πύλα στην Λάνια και η εκπομπή που άκουσε και έκανε τον Θωμά να παραδοθεί

Έφτασε ένα βήμα πριν από το οδόφραγμα της Πύλας αλλά μετάνιωσε ο 31χρονος Χρίστος Θωμά.

Τις κινήσεις του μετά την διάπραξη των τριών φόνων περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια ο Θωμά λέγοντας μάλιστα πως ενημερώθηκε για ότι είχε κάνει από το internet και τις ιστοσελίδες.

Ο Θωμά αφού αντιλήφθηκε περιπολικό να βρίσκεται στην Πλατεία Ηρώων ανικοβλήθηκε και ήθελε να φύγει από το μαγαζί. Μάλιστα είχε πει στον πατέρα του πως δεν αισθάνονταν καλά.

Ακολούθως  μετά από δυο τηλεφωνήματα ζήτησε την βοήθεια από ένα καλό του φίλο ο οποίος τον βοήθησε να βρει σπίτι να μείνει.

Ο Θωμά πήγε στο σπίτι του κοινό φίλου του και εκεί ζήτησε τον κωδικό του internet. Ήταν τότε που αντιλήφθηκε πως σκότωσε τα αδέλφια Ντορζή και τον Μιλτιάδους. Αμέσως έκανε μπάνιο, ξυρίστηκε και επιχείρησαν μαζί με τον Α.Σ να βρουν αυτοκίνητο για να φύγει στα Κατεχόμενα.

Μετά από λίγη ώρα και μέσω ενός Ρώσου βρέθηκε όχημα μεταφοράς και επιβιβάστηκαν για την Πύλα. 

Ο Θωμά πριν περάσει το οδόφραγμα της Πύλας μετάνιωσε αφού σκέφτηκε τους γονείς του και τα παιδιά του. Αμέσως είπε στο φίλο του Α.Σ να τον πάρει πίσω στη Λεμεσό, έτσι και έγινε.

Τα ξημερώματα της 25ης Νοεμβρίου του 2015 ο Θωμά μεταβαίνει σε σπίτι στην Λάνια όπου ήταν εγκαταλειμμένο. Όπως είπε έμεινε εκεί μαζί με τον φίλο του ενώ αρκετές ήταν και οι φορές που μετέβηκαν στην Λεμεσό χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Την Πέμπτη 26/11/2015 πριν παραδοθεί στις αρχές ο Θωμά ανέφερε στην κατάθεση του πως «Ακουγα μια εκπομπή σε ένα σταθμό όπου μιλούσε μια ψυχολόγος, ανέλυε την υπόθεση μου και μπήκα σε σκέψεις. Έπιασα την στράτα όπου περπάτησα μέχρι την Άλασσα όπου με ήβρατε. Θα πήγαινα σπίτι μου να δω τα μωρά μου τζιαι ύστερα θα ερχόμουν στην Αστυνομία να παραδοθώ.».

Διαβάστε ακομη: 

Θωμά: «Μου είπαν ότι εν να μου ... τα κοπελούθκια μου και θόλωσα» - Ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του μόλις τους έσφαξε

 Πώς δικαιολόγησε τους τρεις φόνους ο Θωμά – «Ένα μαύρο πανί...» - «Μακάρι να με συγχωρέσει ο Θεός»

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης



Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Έρχονται κάμερες για παράνομη στάθμευση; Ποια είναι η αλήθεια πίσω από το νέο νομοσχέδιο; Ο Υπουργός Μεταφορών εξηγεί στο ThemaOnline.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top