Η αντίδραση του Δημήτρη Συλλούρη στην αίθουσα του δικαστηρίου όταν άκουσε την απόφαση για τον γιο του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αντίδραση του Δημήτρη Συλλούρη στην αίθουσα του δικαστηρίου όταν άκουσε την απόφαση για τον γιο του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άκρως αντίθετες ήταν οι αντιδράσεις και τα συναισθήματα στην αίθουσα του Ανωτάτου μεταξύ της οικογένειας Συλλούρη και του Σεμπάστιαν Καραπατέα, μόλις το Προεδρείο ανακοίνωνε την απόφαση άμεσης αποφυλάκισης του Κυριάκου.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, καθόταν στην τελευταία σειρά πίσω – πίσω, με την στάση του σώματος του να υποδηλώνει ξεκάθαρα την αγωνία και το άγχος που τον διακατείχε.

Μόλις το προεδρείο είπε χαρακτηριστικά: «η ποινή φυλάκισης του ενός έτους θα πρέπει να μειωθεί και μειώνεται ώστε ο εφεσείων να τύχει άμεσης απόλυσης», η μισή αίθουσα πάγωσε από χαρά και άλλη μισή από θυμό.

Κοιτάζοντας τον Δημήτρη Συλλούρη φαινόταν ψύχραιμος, δεν χαμογέλασε, ούτε καν μειδίασε και όμως η έκφραση του ζωγράφιζε την έννοια της ανακούφισης.

Συγγενείς του Σεμπάστιαν Καραπατέα φανερά απογοητευμένοι ψέλλισαν: «συγχαρητήρια, συγχαρητήρια…».

Ακολούθως, o Δημήτρης Συλλούρης μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια του και συγγενείς, εξήλθαν της αιθούσης και με τα μάτια βουρκωμένα, αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλο σε ένα βουβό διάδρομο.

Λίγο πιο κάτω στην κεντρική είσοδο η μητέρα του Σεμπάστιαν φώναζε: «Μπορείτε να σκοτώνετε ελεύθερα. Το δικαστήριο θα σας αθωώσει…» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O σπαραγμός της μάνας του Σεμπάστιαν μετά την απόφαση αποφυλάκισης Συλλούρη – «Αν ήταν το δικό μου παιδί…» VIDEO

Οι λόγοι που το Ανώτατο ανέτρεψε την ποινή φυλάκισης Συλλούρη - Αποφυλακίζεται άμεσα

Αποφυλακίζεται άμεσα από τις Κεντρικές Φυλακές ο Κυριάκος Συλλούρης

ΤΩΡΑ: 8 οι λόγοι έφεσης του Συλλούρη που καταδικάστηκε για το δυστύχημα και τον θάνατο του Καραπατέα

Το σημείο όπου ο Κυριάκος Συλλούρης έκοψε το νήμα της ζωής του Πέτρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΦΕΣΗ ΣΥΛΛΟΥΡΗ: Οι θέσεις του συνηγόρου υπεράσπισης - «Μόνο με playstation...» - «Ούτε ο Σουμάχερ»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE