Τα μαύρα γενέθλια της Αθηνάς Παντελίδη - Οι σκέψεις των κοντινών της ανθρώπων

Τα μαύρα γενέθλια της Αθηνάς Παντελίδη - Οι σκέψεις των κοντινών της ανθρώπων

Δύσκολο που είναι για μια μάνα να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού της ...

Αυτή η μάνα, δεν θα καταφέρει ποτέ να τον ξεπεράσει. Όχι επειδή ήταν ο Παντελής Παντελίδης, ο τραγουδιστής, αλλά γιατί πολύ απλά, ήταν ο πρωτότοκος της. Ο γιός της. Το καμάρι της.  Το ίδιο βεβαίως θα ένιωθε για κάθε παιδί της.

Οι ευχές για τα γενέθλια της (23/12) αντί για τρείς όπως κάθε άλλη χρονιά είναι δυο. Και η μάνα αυτή καλείται να είναι ψύχραιμη καθώς μαζί με τα Χριστούγεννα όλα αυτα τα χρόνια… η οικογένεια γιόρταζε και τα γενέθλιά της.

Δυστυχώς φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Η μέρα ξεκίνησε για την οικογένεια με δάκρυα στα μάτια και θλίψη. Με θρήνο αντί για χαρά. Η Αθηνά δεν θυμίζει σε τίποτε την χαρούμενη γυναίκα που πρωταγωνιστούσε την ημέρα των γενεθλίων της.

Ακόμη και οι πολύ κοντινοί άνθρωποί της σκέφτονται να τηλεφωνήσουν για να της ευχηθούν. Να της πουν τι; «Να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου;»

Στο σπίτι δεν αμανένεται κάτι ξεχωριστό, ούτε στο μαγαζί.

Δυστυχώς αυτά τα Χριστούγεννα κι αυτά τα γενέθλια είναι μαύρα…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE