ΛΕΜΕΣΟΣ: Λέει πως κλήθηκε για ανάκριση και έφαγε το ξύλο της χρονιάς του – «Ούτε τρίχα της κεφαλής του...»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λέει πως κλήθηκε για ανάκριση και έφαγε το ξύλο της χρονιάς του – «Ούτε τρίχα της κεφαλής του...»

Παραφιλολογία που αναπτύχθηκε και έχει μάλιστα δημοσιευτεί σε έντυπο παγκύπριας εμβέλειας αναφέρει πως άτομο που κλήθηκε από την Αστυνομία στη Λεμεσό για ανάκριση, έφαγε το ξύλο της χρονιάς του.

Το εν λόγω άτομο φέρεται μάλιστα να κατέληξε και στο νοσοκομείο. Μάλιστα φέρεται να κατήγγειλε το όλο γεγονός στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων και Ισχυρισμών κατά της Αστυνομίας.

Υπάρχει και άλλη εκδοχή. Πως το εν λόγω πρόσωπο που έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές, ψεύδεται. «Δεν του άγγιξαν ούτε τρίχα της κεφαλής του» φέρεται να υποστήριξε άτομο που έχει καλή γνώση των γεγονότων.

«Άντε να του ζητήθηκε μεγαλοφώνως να μιλήσει» πρόσθεσε το ίδιο άτομο.

Για το όλο γεγονός φέρεται να ζήτησε άμεσα ενημέρωση ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.