Κάνει comeback η ξανθιά Κύπρια παρουσιάστρια! Μετά το «Καζαντί» έκλεισε στο….

Κάνει comeback η ξανθιά Κύπρια παρουσιάστρια! Μετά το «Καζαντί» έκλεισε στο….

Έκλεψε τις εντυπώσεις την περασμένη τηλεοπτική χρoνιά με την παρουσία της στο «Kαζαντι» το οποίο προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του Extra. Η όμορφη Μαρία με το νάζι και την τσαχπινιά της κατάφερε να αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια, φέρνοντας νούμερα τηλεθέασης σε ένα μικρό σταθμό, με χαμηλά ποσοστά.

Ο λόγος για την επιχειρηματία Μαρία Morgan Νικολάου που εδώ και λίγες μέρες έκανε το comeback της αφού έδωσε τα χέρια με το ραδιόφωνο του «Λόγος 101,1» για καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή.

Συγκεκριμένα η όμορφη ξανθιά ραδιοφωνική παραγωγός Δευτέρα με Παρασκευή για μία ώρα από τις 09:00 μέχρι 10:00 μας κρατά συντροφιά με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.

Σ.Σ

Όσο για την επανεμφάνιση της στην τηλεόραση είναι κάτι που η ίδια δεν αποκλείει αν δεχτεί κάποια καλή πρόταση που της ταιριάζει!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

Πριν καλά-καλά συστήσει το νέο κίνημα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αφορμή τις δηλώσεις του στις «ΑΙΧΜΕΣ», ότι στενός συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε πει σε πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Μιχαηλίδη, ότι η απόφαση που θα εξέδιδε το Ανώτατο Δικαστήριο, θα ήταν ομόφωνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE