Μας άφησε άφωνους! Κύπρια καλλονή βούτηξε topless στη παγωμένη θάλασσα και δηλώνει: «Πάντα ήθελα να ήμουν γοργόνα…»

Μας άφησε άφωνους! Κύπρια καλλονή βούτηξε topless στη παγωμένη θάλασσα και δηλώνει: «Πάντα ήθελα να ήμουν γοργόνα…»

Γιόρτασε τα Χριστούγεννα με ένα πρωτότυπο τρόπο η Κύπρια καλλονή. Παρέα με τον σύντροφό της βούτηξαν στα παγωμένα νερά και μας ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα».

Ο λόγος για το μοντέλο Κρίστυ Αγαπίου η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ανέβασε φωτογραφίες με την ίδια αλλά και τον αρραβωνιαστικό της να….απολαμβάνουν το κρύο και τη θάλασσα!

Μάλιστα η όμορφη Κρίστυ έγραψε σχόλιο το οποίο συνοδεύει τη φωτογραφία: «Πάντα ήθελα να ήμουν γοργόνα»

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE