ΚΟΣΜΟΣ

Οι πιλότοι του Τουπόλεφ φώναξαν στους επιβάτες: «Κρατηθείτε, πέφτουμε»

Οι πιλότοι του Τουπόλεφ φώναξαν στους επιβάτες: «Κρατηθείτε, πέφτουμε»

Απομακρύνεται το σενάριο της τρομοκρατίας για το μοιραίο Τουπόλεφ. Σύμφωνα πληροφορίες οι πιλότοι του αεροσκάφους αντελήφθησαν τον κίνδυνο συντριβής.

Οπως αναφέρουν πηγές που μίλησαν στο Ιντερφαξ οι πιλότοι του μοιραίου αεροσκάφους είναι πολύ πιθανόν να είχαν αντιληφθεί τον κίνδυνο συντριβής και ειδοποίησαν τους επιβάτες. «Κρατηθείτε, πέφτουμε» φέρεται να είπαν.

Ετσι, με τις νεότερες εκτιμήσεις το σενάριο της τρομοκρατίας φέρεται να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο. «Τα αίτια της συντριβής αναζητούνται ακόμη, αλλά έχει αποκλειστεί η εκδοχή της τρομοκρατικής ενέργειας από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτική συνέντευξη ο υπουργός μεταφορών Μαξίμ Σοκολόφ και επιβεβαίωσε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πασκόφ. «Είναι βέβαια ακόμη πολύ νωρίς για να σχηματίσουμε οριστική άποψη, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος, αλλά βρίσκεται πολύ κάτω στον κατάλογο των πιθανοτήτων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ανασύρθηκαν 13 πτώματα μεχρι στιγμής

Αλλα δύο πτώματα επιβατών του μοιραίου Τουπόλεφ, ανέσυραν από το βυθό της Μαύρης Θάλασσας τα σωστικά συνεργεία. Από τους 92 επιβαίνοντες έχουν βρεθεί 13 πτώματα.

Σύμφωνα με το RIA Novosti, αναγνωρίστηκαν δύο από τα πτώματα που ανασύρθηκαν. Πρόκειται για τον Ρομαν Βολκοφ, τον κυβερνήτη του αεροσκάφους και την Οξάνα Μπαρτουντίνοβα, βοηθό του επικεφαλής της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ρωσικού υπουργείου Αμυνας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top