ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Έσπρωξε βίαια τον αστυνομικό – Έχει ιστορικό ο 42χρονος

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Έσπρωξε βίαια τον αστυνομικό – Έχει ιστορικό ο 42χρονος

Διερεύνηση για τις συνθήκες υπό τις οποίες απέδρασε από τον χώρο των δικαστηρίων Λευκωσίας ο 42χρονος Kuzniepsov Arthur, διεξάγει η Αστυνομία, παράλληλα με τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο 42χρονος φέρεται να έσπρωξε βίαια τον αστυνομικό, να το έβαλε στα πόδια και εν συνεχεία να διέφυγε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που βρισκόταν στον περίβολο των δικαστηρίων.

Ο Αρτούρ είχε συλληφθεί στην Λάρνακα στις 22 Αυγούστου, κατά την άφιξή του από το εξωτερικό. Εκκρεμούσε εναντίον του διεθνές ένταλμα σύλληψης. Στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος. Ωστόσο, στις 30 Αυγούστου, οκτώ ημέρες μετά δηλαδή, επανασυνελήφθη, δυνάμει νέου εντάλματος σύλληψης.

Ο 42χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δυο χρόνων στην Ρωσία για υπόθεση ναρκωτικών.

Διαβάσε επίσης: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οργανωμένη απόδραση 42χρονου από τα δικαστήρια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE