ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Στην δημοσιότητα το πρόσωπο του 42χρονου δραπέτη που ψάχνει η Αστυνομία– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Στην δημοσιότητα το πρόσωπο του 42χρονου δραπέτη που ψάχνει η Αστυνομία– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο 42χρονος κάτοχος Ρωσικού και Ουκρανικού διαβατηρίου κατά την μεταφορά του στον χώρο των Δικαστηρίων Λευκωσίας την Δευτέρα (16/1), διέφυγε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που είχε μεταφέρει εκεί συνεργός του.

Δραπέτης είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δυο χρόνων στην Ρωσία για υπόθεση ναρκωτικών.

Η Αστυνομία, δίνει στην δημοσιότητα φωτογραφία του προσώπου, παρακαλώντας όποιον γνωρίζει κάτι περεταίρω για τον καταζητούμενο, να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό σταθμό ή στην Γραμμή του Πολίτη στο 1460 ή με το ΤΑΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ στο τηλέφωνο 22 802222.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Έσπρωξε βίαια τον αστυνομικό – Έχει ιστορικό ο 42χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οργανωμένη απόδραση 42χρονου από τα δικαστήρια!

Δείτε την φωτογραφία του 42χρονου: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.