ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκίνησε όλη την Κύπρο η 49χρονη Κατερίνα – Ο Γολγοθάς της καθηλωμένη 23 χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι! Μια ηρωίδα μάνα δίνει μαθήματα ζωής - VIDEO

Συγκίνησε όλη την Κύπρο η 49χρονη Κατερίνα – Ο Γολγοθάς της καθηλωμένη 23 χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι! Μια ηρωίδα μάνα δίνει μαθήματα ζωής - VIDEO

«Μαγκιά δεν είναι πιω και να πιάσω το τιμόνι να οδηγήσω». Αυτά τα λόγια ίσως ταρακουνήσουν κάποιους που αδιαφορώντας για την ασφάλεια τους αλλά και των γύρω τους οδηγούν με αλκοόλ στο αίμα τους.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η 49χρονη Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης 17/1 στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους με σκοπό να δώσει ένα μάθημα ζωής σε όλους και τα όσα είπε είμαστε σίγουροι συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό.

Η ίδια ήταν θύμα τροχαίου ατυχήματος μόλις στα 26 της χρόνια ένα ατύχημα το οποίο την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι δεν κατάφερε όμως να την λυγίσει αφού προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να είναι δίπλα στα παιδιά και την οικογένειά της  και πλέον θέλει να περάσει το μήνυμα σε όλους τους νέους ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί στο δρόμο.

Όπως δηλώνει η ίδια δεν έτρεχε και όμως βρέθηκε μέσα σε ένα γκρεμό 200 μέτρων αφού ο δρόμος ήταν ολισθηρός και γεμάτος από χαλίκια. Βέβαια όπως τόνισε ευθύνεται και η ίδια καθώς δεν ήταν συγκεντρωμένη στο δρόμο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο ακυβέρνητο να αρχίσει να κάνει τούμπες.

Ξύπνησε το επόμενο απόγευμα στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και δεν θυμόταν τίποτα από τα όσα είχαν προηγηθεί. Για πέντε ώρες βρισκόταν εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητο μέσα σε ένα γκρεμό αβοήθητη.

Μετά από 12 μέρες μεταφέρθηκε στην Αγγλία όπου για δύο μήνες βρισκόταν στην εντατική και κανείς δεν τολμούσε να της πει ότι πλέον θα ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Όταν μετά από δύο μήνες ρώτησε για την κατάστασή της ενημερώθηκε για την τετραπληγία, αναπηρία και στα 4 άκρα αλλά και τις συνέπειες αυτής της λέξης.

«Έπαθα πανικό, άρχισα να κλαίω, να φωνάζει, να με κυριεύει ένας θυμός και να μου φταίνε οι πάντες και τα πάντα»  τόνισε η 49χρονη που στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι έπεσε σε κατάθλιψη.

Τότε ήταν που ο γιατρός την σόκαρε λέγοντας της ότι έχει δύο μόνο επιλογές. Θα έπρεπε ή να σηκωθεί από το κρεβάτι και να δουλέψει ώστε να γίνει η όποια αποκατάσταση μπορούσε να γίνει ή να κλειστεί σε ίδρυμα και να ξεχάσει ακόμα και τα δύο παιδιά της.

Μετά από 7 μήνες επέστρεψε στην Κύπρο και ξεκίνησε ο μεγάλος Γολγοθάς της. Θα έπρεπε να γίνουν μετατροπές στο σπίτι της, να αλλάξουν ακόμα και τα έπιπλα ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί στις νέες πραγματικότητες της ζωής της. Το οικονομικό κόστος ήταν μεγάλο, ωστόσο μεγαλύτερο κόστος ήταν τα δύο της παιδιά που έπρεπε να αντιληφθούν τι αντιμετωπίζει η μητέρα τους.

Δείτε την συγκλονιστική συνέντευξή της στο βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top