Έχασε γυναίκα και παιδί σε μία στιγμή! «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που νιώθω»

Έχασε γυναίκα και παιδί σε μία στιγμή! «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που νιώθω»

Την σύντροφό του και το αγέννητο παιδί τους έχασε μέσα σε μία στιγμή ένας νεαρός άνδρας από την Γλασκόβη.

Η 26χρονη Karah Ross που ήταν έγκυος στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης, υπέστη καρδιακή προσβολή, με αποτέλεσμα να πεθάνει και εκείνη αλλά και το μωρό που κυοφορούσε, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η νεαρή γυναίκα που η οικογένεια της λέει πως ήταν απόλυτα υγιής, ξύπνησε για να πάει στο μπάνιο και κατέρρευσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.

kv963i9h

Ο σύντροφός της, Sean Gillies, συντετριμμένος περιέγραψε με ανάρτηση του στο Facebook την τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένεια του, λέγοντας:

«Τα λόγια πραγματικά δεν μπορούν να περιγράψουν το επίπεδο πόνου και θλίψης που αισθάνομαι σήμερα σε τέτοιο βαθμό που είμαι εντελώς μουδιασμένος. Με κάλεσαν στη 1 τα ξημερώματα να μου πουν ότι η Karah αρρώστησε και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Όταν έφτασα, 30 λεπτά αργότερα κατέληξε και ένας γιατρός μου είπε ότι εκείνη και ο όμορφος γιος μας έφυγαν από κοντά μου. Δεν ξέρουμε γιατί συνέβη αυτό γιατί η Karah ήταν πολύ πιο fit από πολλούς αθλητές και όλα πήγαιναν ομαλά με το αγοράκι μας».

Η 26χρονη κοπέλα βρισκόταν με τη γιαγιά της όταν κατέρρευσε:

«Ήταν απολύτως καλά. Ήταν μια υγιής νέα γυναίκα. Αυτό προέκυψε εντελώς ξαφνικά. Η Karah ήταν πολύ ευγενικό και τρυφερό κορίτσι. Θα έκανε οτιδήποτε για τον καθένα και ήταν τόσο χαρούμενη για το μωρό που περίμενε» δήλωσε σοκαρισμένη η γιαγιά της.

qqnubpd9

Από NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE