ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Η 12χρονη είπε ότι ο θείος την παρενόχλησε το πρωί, αλλά στη συνέχεια... του έστελνε μήνυμα για το ποδόσφαιρο

ΠΑΦΟΣ: Η 12χρονη είπε ότι ο θείος την παρενόχλησε το πρωί, αλλά στη συνέχεια... του έστελνε μήνυμα για το ποδόσφαιρο

Αναστολή ποινικής δίωξης σε βάρος 54χρονου που φερόταν να παρενόχλησε σεξουαλικά τη 12χρονη ανιψιά του.

Του Φάνη Μακρίδη

Η Νομική Υπηρεσία αποφάσισε να αποσύρει την υπόθεση (17/01), καθώς η ανήλικη στην κυρίως εξέταση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, δεν απαντούσε στις ερωτήσεις που της υποβάλλονταν.

Με απλά λόγια, δεν υπήρχε άλλη επιλογή, παρά να κλείσει η υπόθεση.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, πάντως, υπήρξαν και κάποιες αντιφάσεις. Η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό κακοποίησης είχε σημειωθεί το πρωί της 22ας Οκτωβρίου (2015), ενώ αργότερα την ίδια ημέρα φερόταν να του έστειλε μήνυμα ρωτώντας τον τι ώρα άρχιζε ποδοσφαιρικό παιχνίδι ώστε να το παρακολουθήσουν.

Να σημειωθεί ότι ο 54χρονος κρατείτο ως υπόδικος από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου και συνολικά για διάστημα ενός μήνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε γίνει στις 4 Νοεμβρίου, ο 54χρονος στην απουσία της συζύγου του και εξ άιματος θείας της 12χρονης, φερόταν να την οδήγησε σε υπνοδωμάτιο, όπου σύμφωνα με την καταγγελία σημειώθηκε και η παρενόχληση.

Η 12χρονη είχε εξεταστεί από ιατροδικαστή και η κατάσταση της είχε χαρακτηριστεί φυσιολογική. Άλλωστε, στην κατάθεσή της δεν αναφερόταν σε βιασμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top