ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Μόνο ο ένας Ινδός θα την πληρώσει για τον φόνο του 23χρονο ομοεθνή του

ΦΟΝΟΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Μόνο ο ένας Ινδός θα την πληρώσει για τον φόνο του 23χρονο ομοεθνή του

Στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας θα παρουσιαστεί ο 22χρονος Ινδός για τον φόνο του 23χρονου ομοεθνή του που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 04/01.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πολίτης» τη Δευτέρα 23/01, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου την Παρασκευή 20/01 παρέπεμψε τον 22χρονο Ινδό σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας.

Ο 22χρονος θα είναι ο μόνος που θα την πληρώσει καθώς παραδέχθηκε ότι ήταν παρών κατά την διάρκεια των μαχαιρωμάτων. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει σύμφωνα με το δημοσίευμα τις κατηγορίες της απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν σε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμός, μαχαιροφορία κατοχή επιθετικών οργάνων και συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Να σημειώσουμε πως η αστυνομία εδώ και 20 ημέρες αναζητεί και τους άλλους τέσσερις καταζητούμενους Ινδούς για τον φόνο του ομοεθνή φοιτητή.

Για την υπόθεση αυτή έχει ενημερωθεί και η δικοινοτική Επιτροπή για την Εγκληματικότητα, έτσι ώστε να εντοπιστούν οι τέσσερις καταζητούμενοι σε περίπτωση που διέφυγαν στα Κατεχόμενα.

Θυμίζουμε το δημοσίευμα μας στις 5 Ιανουαρίου όπου είχαμε αναφέρει την μαρτυρία γυναίκας η οποία μας αποκάλυψε πως ένας εκ των καταζητούμενων Ινδών θεάθηκε στην Λεωφόρο Αθαλάσσας στην Λευκωσία, μπαινοβγαίνοντας σε καταστήματα της περιοχής, ζητώντας 5 ευρώ για να κάνει εγχείρηση.

Διαβάστε ακόμη

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: «Μέσα» για άλλες πέντε μέρες ο 22χρονος Ινδός για τον φόνο του 23χρονου ομοεθνή του

ΦΟΝΟΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Όλα όσα ισχυρίζεται ο 21χρονος Ινδός – Η διασκέδαση σε παραλία πριν το φονικό, οι βρισιές και τα μαχαιρώματα που ακολούθησαν

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top