Ψάχνουν τον ηλεκτρολόγο στο Δασάκι! Έπεσε «μαύρο» στο γήπεδο του Εθνικού - VIDEO

Ψάχνουν τον ηλεκτρολόγο στο Δασάκι! Έπεσε «μαύρο» στο γήπεδο του Εθνικού - VIDEO

Ένα απρόοπτο γεγονός συνέβη με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου στο παιχνίδι του Εθνικού Άχνας με την Δόξα το βράδυ της Δευτέρας 23/1.

Οι προβολείς του γηπέδου ξαφνικά έσβησαν με αποτέλεσμα ο διαιτητής Βασίλης Δημητρίου να διακόψει το παιχνίδι.

Αυτή την ώρα ψάχνουν τον ηλεκτρολόγο ώστε να διαπιστωθεί που είναι το πρόβλημα και αν αυτό μπορεί να διορθωθεί ώστε να επαναρχίσει ο αγώνας.

Όπως είναι λογικό οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE