ΠΑΡΑ-THEMA

TΖΟΚΕΡ: Φρενίτιδα για τα 6.300.000 ευρώ! Πώς να αυξήσετε τις πιθανότητες για να γίνετε εκατομμυριούχοι

TΖΟΚΕΡ: Φρενίτιδα για τα 6.300.000 ευρώ! Πώς να αυξήσετε τις πιθανότητες για να γίνετε εκατομμυριούχοι

Στο πολύ μεγάλο ποσό των 6,3 εκατ. ευρώ έχει εκτιναχθεί το Τζόκερ μετά και το 10ο συνεχόμενο τζακποτ της περασμένης Κυριακής. Μεγάλη αναμένεται να είναι η συμμετοχή του κόσμου στην αποψινή (Πέμπτη 26/1) κλήρωση ο υπερ-τυχερός που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Τέτοια τζάκ ποτ δεν συμβαίνουν συχνά, καθώς τα 6,3 εκατ. ευρώ είναι το μεγαλύτερο τζακ ποτ του παιχνιδιού σε ξεκίνημα χρονιάς εδώ και αρκετά χρόνια.

Πώς μπορούμε, όμως, να έρθουμε λίγο πιο κοντά στο αστρονομικό αυτό ποσό;

Υπάρχει τρόπος να ξεγελάσουμε την τύχη; Ρωτήσαμε τους πλέον ειδικούς, τους πράκτορες του ΟΠΑΠ, και συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο ενδιαφέρουσες συμβουλές για να έρθετε πιο κοντά στη θεά τύχη.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους που προτιμάται από παίκτες που θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους είναι η επιλογή 5 αριθμών από τους 45 και ταυτόχρονα όλων των ΤΖΟΚΕΡ (επιλογή και των 20 αριθμών ΤΖΟΚΕΡ).

Αυτός ο τρόπος παιξίματος ονομάζεται σύστημα και κοστίζει 10 ευρώ. Με το συγκεκριμένο σύστημα οι παίκτες εξασφαλίζουν ότι θα πιάσουν σίγουρα τον αριθμό Τζόκερ και πλέον κυνηγούν μόνο την πεντάδα. Με το σύστημα αυτό έχετε 19 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πιάσετε το «5+1» σε σχέση με μια απλή στήλη.

Πολλοί έμπειροι παίκτες συχνά συμβουλεύονται τα στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού πριν κάνουν τις επιλογές τους πάνω στο δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ. Εδώ υπάρχουν 2 λογικές που εφαρμόζουν οι παίκτες. Η πρώτη λογική βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι αριθμοί που εμφανίζονται πιο συχνά μάλλον θα ξαναεμφανιστούν και στην επόμενη κλήρωση, άρα θεωρείται ευνοϊκότερο κάποιος να προτιμάει τους «πιο συχνά εμφανιζόμενους αριθμούς». Η δεύτερη λογική λέει ότι οι αριθμοί της επόμενης κλήρωσης θα είναι μάλλον αυτοί που «έχουν πολύ καιρό να εμφανιστούν» στην κληρωτίδα.

Εμείς σας δίνουμε τους αριθμούς και για τις δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που βρήκαμε στο opap.gr και εσείς αποφασίζετε:

Οι «πιο συχνά εμφανιζόμενοι αριθμοί» είναι 37, 34, 31, 32, 26 και Τζόκερ το 6.

Οι «αριθμοί που έχουν καθυστερήσει πιο πολύ να εμφανιστούν» είναι 44, 19, 23, 6, 24 και Τζόκερ το 14.

Το ξέρατε ότι πάρα πολλοί παίκτες παίζουν αριθμούς που σχετίζονται με αγαπημένες τους ημερομηνίες; Γενέθλια, επετείους, γιορτές και πολλές τέτοιες ημερομηνίες. Αυτό σημαίνει ότι τα νούμερα που διαλέγουν συγκεντρώνονται μεταξύ του 1 και 31.

Λογικό αφού αποτελούν ημερομηνίες. Για να αυξήσετε λοιπόν τις πιθανότητες να είστε «μόνος σας στην κορυφή» και να μη μοιραστείτε με κανέναν άλλο το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ, προτιμήστε να βάζετε και αριθμούς μεταξύ 32 και 45. Έτσι, είναι πιο πιθανό ο συνδυασμός σας να μην έχει ξαναπαιχτεί και να είστε εσείς ο ένας και μοναδικός μεγάλος νικητής.

Έτσι όχι μόνο «μέσα» δεν θα μπαίνετε, αλλά στην επόμενη κλήρωση θα συμμετέχετε με αυξημένες πιθανότητες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εconomist: Οκτώ πολιτικές προβλέψεις για το 2025 - Τι έχουμε να περιμένουμε

• Απόδραση κρατουμένου: Στήριξη ΣΑΚ στον υπό διαθεσιμότητα Αστυνομικό - Προσλήφθηκε για άλλο λόγο

• Σε κατάσταση κινδύνου - Άνδρας βούτηξε σε φουρτουνιασμένη θάλασσα - Δείτε βίντεο από τη διάσωση

• Αλκοόλ και οδήγηση: «Καμπανάκι» για την περίοδο Χριστουγέννων - Οι ποινές και οι τιμές

• Πώς να απολαύσεις το γιορτινό τραπέζι χωρίς ενοχές – Διατροφολόγος στο «Τ»

• Μαρινέλλα: H επίσκεψη του Αντώνη Ρέμου στο νοσοκομείο και τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της



Στα χέρια της Αστυνομίας ο 49χρονος που απέδρασε από ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα

Στα χέρια της Αστυνομίας ο 49χρονος που απέδρασε από ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, της Μ.Μ.Α.Δ. και της Υ.Δ.Α.Π. εντοπίστηκε, γύρω στις 2 μ.μ. και συνελήφθη ο 49χρονος καταζητούμενος, ο οποίος απέδρασε ενώ βρισκόταν υπό φρούρηση σε ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top