ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καρναβάλι έρχεται! Ποιους δρόμους να ακολουθήσουν οι οδηγοί – Δωρεάν σταθμεύσεις

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καρναβάλι έρχεται! Ποιους δρόμους να ακολουθήσουν οι οδηγοί – Δωρεάν σταθμεύσεις

Εκκλήσεις προς τους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους απευθύνει ο Δήμος Λεμεσού ενόψει των φετινών εκδηλώσεων για το Καρναβάλι.

Ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού αναφέρει ότι “την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, λόγω της εισόδου του Βασιλιά Καρνάβαλου, οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στις οδούς Ανεξαρτησίας , Αγίου Ανδρέου, Καραϊσκάκη, Στασίνου και Α. Δρουσιώτη”.

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στο παραλιακό μέτωπο, καθώς και άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους εκτός της πιο πάνω διαδρομής.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, λόγω της παιδικής καρναβαλίστικης παρέλασης, οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης της Επίχωσης, του Παλιού Λιμανιού και της οδού Σπύρου Αραούζου.

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν όλους τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στο κέντρο της πόλης καθώς και όλους τους παρόδιους χώρους.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, από τις 06:00 μέχρι τις 22:00, οι οδηγοί προτρέπονται να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, από τα φώτα Εναερίου μέχρι τα φώτα Συμιλλίδη τόσο για την ταξινόμηση, όσον και για την διακίνηση των αρμάτων που θα συμμετάσχουν στην μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση.

Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας καθώς και με τις οδηγίες των Αστυνομικών και των Τροχονόμων και όπου είναι δυνατό να χρησιμοποιούν εναλλακτικά δρομολόγια, για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top