ΠΑΤΡΑ: Σοκ προκαλεί η κακομεταχείριση 25χρονης σε ανήλικη – Την έβαζε να κάνει έρωτα με πελάτες

ΠΑΤΡΑ: Σοκ προκαλεί η κακομεταχείριση 25χρονης σε ανήλικη – Την έβαζε να κάνει έρωτα με πελάτες

Μέσα σε ένα βαγόνι τρένου ανάγκαζε μια 25χρονη από τη Ρουμανία, μια 17χρονη συμπατριώτισσά της να συνεβρίσκεται ερωτικά με τους πελάτες που της είχε κανονίσει στην Πάτρα.

Η 25χρονη είχε διαμορφώσει κατάλληλα το βαγόνι και μέσα εκεί εξανάγκαζε την ανήλικη συμπατριώτισσά της να κάνει έρωτα με τους πελάτες.

Μάλιστα στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν, καθώς πέρασαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν ότι περίμεναν σε στάση λεωφορείου, για πελάτες, τους προσέγγισαν και τους ζήτησαν να κλείσουν ερωτικό ραντεβού.

Όπως προέκυψε μάλιστα από την έρευνα της αστυνομίας η 25χρονη είχε κρατήσει το διαβατήριο της 17χρονης και την εκβίαζε να υποτάσσεται στις εντολές της.

Μέσα στην ημέρα δεν αποκλείεται η 25χρονη να πάει στον εισαγγελέα για να απολογηθεί. 

Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Σε μια εκδήλωση υψηλής πολιτικής και συμβολικής σημασίας που συνδιοργάνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας με το Invest Cyprus και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) στο Λονδίνο σήμερα, 21 Μαΐου 2025, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε το νέο Σχέδιο Δράσης για τον Επαναπατρισμό Ταλέντου, στο πλαίσιο της εθνικής πρωτοβουλίας Minds in Cyprus.

BEST OF TOTHEMAONLINE