LIFESTYLE

Η Κύπρια Κωνσταντίνα από το Deal μοιράζεται την μεγάλη της εμπειρία - «Κάθε ταξίδι φτάνει στον προορισμό του…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια Κωνσταντίνα από το Deal μοιράζεται την μεγάλη της εμπειρία - «Κάθε ταξίδι φτάνει στον προορισμό του…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια παίκτρια Κωνσταντίνα Νικολάου από την Αμμόχωστο έφτασε αρκετά κοντά στις 40.000 χιλιάδες ευρώ λαμβάνοντας μέρος στο γνωστό τηλεοπτικό παιγνίδι Deal.

Πρόκειται για την πρωταθλήτρια της Ευρώπης στην σκοποβολή η οποία έλαβε μέρος στο γνωστό γνωστό τηλεοπτικό παιγνίδι Deal.

Η ίδια μετά το παιχνίδι, αποχαιρέτισε τους φίλους της λέγοντας πως το ταξίδι έφτασε στο προορισμό του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «κάθε ταξίδι φτάνει στον προορισμό του.... ήταν μια επιλογή έτσι για την πλάκα....αυτή η επιλογή λοιπόν ήταν ίσως από τις ομορφότερες.... οι άνθρωποι που γνώρισα, οι στιγμές που έζησα ήταν απλά απολαυστικές. Ευχαριστίες στην υπέροχη παραγωγή, στο Χρήστο Φερεντίνο, στους φίλους μου που έκαναν την παραμονή μου στην Αθήνα και στο παιχνίδι καταπληκτικό!

Σημασία δεν είχαν τα χρήματα, οχι πως εάν κέρδιζα θα με χαλούσε, αλλά όλα τα υπόλοιπα που γέμισαν την καρδιά μου, τα μάτια μου, οι στιγμές που έγιναν πλέον μια ονειρεμένη ανάμνηση. Χαμογελαστέ στη ζωή....ξέρει να χαμογελάει πίσω.... νιώστε, βιώστε, απολαύστε....ΖΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΗ!!!! Σας ευχαριστώ όλους!!!!»

 

Διαβάστε ακόμη

Πολύ κοντά στις 40.000 ευρώ έφτασε η όμορφη Κωνσταντίνα από την Κύπρο – Με πόσα όμως κατάφερε να φύγει; - VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top