ΛΕΜΕΣΟΣ: Αρνούνται ότι δούλευαν στο παράνομο φροντιστήριο μόνιμα οι δυο καθηγήτριες– Τους «έκαψαν» όμως οι μαθητές τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αρνούνται ότι δούλευαν στο παράνομο φροντιστήριο μόνιμα οι δυο καθηγήτριες– Τους «έκαψαν» όμως οι μαθητές τους

Αρνούνται τόσο η Χημικός όσο και η καθηγήτρια των Νέων Ελληνικών ότι δούλευε στο παράνομο φροντιστήριο επί μονίμου βάσεως.

Αυτό ισχυρίστηκαν στις καταθέσεις του στην Αστυνομία, τόσο η 56χρονη Χημικός όσο και 36χρονη καθηγήτρια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδας «Πολίτης» το Σάββατο 04/02 οι δυο καθηγήτριες ισχυρίστηκαν ότι εργάζονταν στο παράνομο φροντιστήριο περιστασιακά όταν καλούνταν λόγω φόρτου εργασίας.

Έλα όμως που οι μαθητές «έκαψαν» και τις δυο καθηγήτριες αφού στις καταθέσεις τους είπαν πως οι δυο καθηγήτριες τους έκαναν μάθημα εδώ και μήνες.

Θυμίζουμε πως το υποστατικό ανήκει στην 56χρονη καθηγήτρια πρώην σύζυγο πολιτικού προσώπου ενώ ήταν γραμμένο στον Έφορο Εταιρειών στον αδιόριστο καθηγητή Χημείας.

Η υπόθεση ξεσκεπάστηκε μετά από καταγγελία πολίτη στην Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη:

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γνωστή Χημικός η μια από τους τρεις καθηγητές - Έτσι έστησαν την κομπίνα με το παράνομο φροντιστήριο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE