Χώρους λατρείας εγκανίασαν στις Φυλακές της Δεκέλειας

Χώρους λατρείας εγκανίασαν στις Φυλακές της Δεκέλειας

Ως ανθρωπιστικό βήμα προ τα εμπορός χαρακτηρίστηκε η εγκαινίαση των θρησκευτικών χώρον, για τους κρατούμενους στις φυλακές της Δεκέλειας.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα Πολίτης, χώροι θρησκευτικής λατρείας για τους κρατούμενους, χριστιανούς και μουσουλμάνους εγκαινίασαν πρόσφατα οι Βρετανικές Βάσεις στα κρατητήρια των φυλακών της Δεκέλειας.

Έχουν δημιουργηθεί δύο αίθουσες, μία χρησιμοποιείται ως τέμενος και η άλλη ως εκκλησία.

Έχει μεγάλη σημασία για τους κρατούμενους η δυνατότητα προσευχής κατά την διάρκεια της φυλάκισής τους.

Οι εκπρόσωποι Χριστιανικής και μουσουλμανικής κοινότητας το χαρακτήρισαν ως ένα σημαντικό ανθρωπιστικό βήμα προς τα εμπρός.

Αυτή τη στιγμή στις Βρετανικές Βάσεις κρατούνται άνθρωποι από 22 διαφορετικές εθνικότητες. Οι φυλακές στην Δεκέλεια παρέχουν και πτέρυγα Γυναικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE