ΕΛΛΑΔΑ:Τραγική ειρωνία - Ανατίναξαν την ΑΤΜ - Αλλά κατάστρεψαν τον χρυσό

ΕΛΛΑΔΑ:Τραγική ειρωνία - Ανατίναξαν την ΑΤΜ - Αλλά κατάστρεψαν τον χρυσό

Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ στο κέντρο των Καμμένων Βούρλων, αλλά κάτι που δεν περίμεναν ήταν να καταστραφούν τα χρήματα που υπολόγιζαν να ληστέψουν.

Οι άγνωστοι δράστες διοχέτευσαν μέσα στην ΑΤΜ αέριο, χρησιμοποιώντας λάστιχο και στη συνέχεια προκάλεσαν έκρηξη με μπαταρία.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το ποσό που μάζεψαν οι δράστες.

Οι κάτοικοι της περιοχής μάζευαν χαρτονομίσματα, τα οποία ήταν κατεστραμμένα και σκορπισμένα παντού. 

Τόσο οι αστυνομικό, όσο και οι κάτοικοι της περιοχής ανάφεραν ότι το ποσό που μάζεψαν υπολογίζονται περίπου στις 45.000 ευρώ. 

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι εξαφανίστηκαν από το σημείο.

 

iefimerida

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE