Χαμός στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας! – Απόφαση για υπόθεση Ρίκκου Ερωτοκρίτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χαμός στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας! – Απόφαση για υπόθεση Ρίκκου Ερωτοκρίτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας. Κι αυτή η εικόνα επικρατεί ασφαλώς εν αναμονή της απόφασης για την υπόθεση του πρώην Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Η φωτογραφία που παρουσιάζουμε και λήφθηκε περίπου 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της διαδικασίας (08/02, 11:00), επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Ανάμεσα στον κόσμο και πολλοί δημοσιογράφοι αλλά και δικηγόροι, που περιμένουν με αγωνία να ακούσουν την απόφαση του Κακουργιοδικείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίσιμη ημέρα για τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου – Αποφασίζει το Κακουργιοδικείο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE: Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ με το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας - Θα ακολουθήσουν δηλώσεις

LIVE: Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ με το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας - Θα ακολουθήσουν δηλώσεις

Στο Προεδρικό Μέγαρο έφθασε στις 09.30 το πρωί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, ο Βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η Βασίλισσα Mάξιμα της Ολλανδίας, τους οποίους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης και η πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE