Τους αδικούμε λένε! Χρειάζονται την λιμουζίνα επί 24ωρου βάσεως οι Γενικοί Διευθυντές των Υπουργείων

Τους αδικούμε λένε! Χρειάζονται την λιμουζίνα επί 24ωρου βάσεως οι Γενικοί Διευθυντές των Υπουργείων

Ότι η συγκεκριμένη κατηγορία δημοσίων υπάλληλων αδικείται, λένε οι Γενικοί Διευθυντές των 11 Υπουργείων και της Βουλής

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Παρασκευή 10/02, οι γενικοί διευθυντές, όπως και δεκάδες άλλοι αξιωματούχοι του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως επίσης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, απώλεσαν το προνόμιο της χρήσης κρατικής λιμουζίνας για αποκλειστική χρήση, δηλαδή, επί 24ώρου βάσεως, με νόμο που τέθηκε σε εφαρμογή την 1/1/2016.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως είναι υποχρεωμένοι να παραδίδουν τα κλειδιά της λιμουζίνας και να πηγαίνουν στο σπίτι τους με το δικό του όχημα ωστόσο σε κομματικά γραφεία και γραφεία βουλευτών άρχισε να συζητείται το θέμα.

Συγκεκριμένα, ζητούν να περιληφθούν στον κατάλογο με τους δικαιούχος της κρατικής λιμουζίνας επί 24ωρου βάσεως οι 12 γενικοί διευθυντές με την ψήφιση σχετικής πρότασης νομού.

Να αναφέρουμε πως το προνόμιο αυτό έχουν αξιωματούχοι όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγος του, ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ο Γενικός Εισαγγελέας, ο Γενικός Ελεγκτής και πρώην πρόεδροι της Δημοκρατίας και της Βουλής κτλ.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE