Το αφεντικό τρελάθηκε: Κινέζος «έρανε» με χαρτονομίσματα τους εργαζομένους γιατί επέστρεψαν από διακοπές

Το αφεντικό τρελάθηκε: Κινέζος «έρανε» με χαρτονομίσματα τους εργαζομένους γιατί επέστρεψαν από διακοπές

«Το αφεντικό τρελάθηκε» πραγματικά στην Κίνα καθώς ένας επιχειρηματίας αποφάσισε να ράνει τους εργαζομένους του με χαρτονομίσματα προκειμένου να τους καλωσορίσει για την επιστροφή στην εργασία τους μετά τις διακοπές.

Η κίνησή του αγνώστων στοιχείων επιχειρηματία αποτυπώθηκε και σε βίντεο στο οποίο φαίνεται να βρίσκεται στο αίθριο του κτηρίου της εταιρείας και από εκεί να πετά χαρτονομίσματα των 100 γιουάν (14 ευρώ).

Στο ίδιο βίντεο οι εργαζόμενοι φαίνεται να πηδούν ο ένας πάνω στον άλλο προκειμένου να πιάσουν στον αέρα όσα περισσότερα χαρτονομίσματα μπορούν ενώ ορισμένοι ζητωκραυγάζουν.

Όπως διευκρινίζουν κινεζικά μέσα ενημέρωσης η κίνηση αυτή έγινε στις 5 Φεβρουαρίου - μετά δηλαδή την έναρξη του κινεζικού έτους - στην πόλη Φοσάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE