Ακόμη δυο άτομα από την Λευκωσία στη φυλακή για τροχαία αδικήματα!

Ακόμη δυο άτομα από την Λευκωσία στη φυλακή για τροχαία αδικήματα!

Σε δυο διαφορετικές υποθέσεις που εκδικάστηκαν την Παρασκευή (10/02) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, δύο συμπολίτες μας καταδικάστηκαν σε δίμηνες ποινές φυλάκισης.

Το πρώτο πρόσωπο, Ελληνοκύπριος, οδηγούσε μηχανοκίνητο όχημα έχοντας αποστερηθεί από το Δικαστήριο της ικανότητας να κατέχει ή λαμβάνει άδεια οδήγησης.

Το δεύτερο πρόσωπο, Ελληνοπόντιος, κατηγορείτο για αλόγιστη ή επικίνδυνη οδήγηση,  οδήγηση οχήματος χωρίς μπροστινά φώτα, παράλειψη συμμόρφωσης σε οδηγίες αστυνομικού και υπέρβαση ορίου ταχύτητας.

Εξάλλου, την Πέμπτη (09/02) καταδικάστηκε σε φυλάκιση 23χρονος άνεργος από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, για τροχαίες παραβάσεις. Επανειλημμένα οδηγούσε το όχημά του χωρίς ασφάλεια και με στερημένη την άδεια οδήγησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE