ΠΩΜΟΣ: Στρατιώτες είδαν «κάτι να επιπλέει» στη θάλασσα που ψάχνουν τον Αντρέα Γιάγκου

ΠΩΜΟΣ: Στρατιώτες είδαν «κάτι να επιπλέει» στη θάλασσα που ψάχνουν τον Αντρέα Γιάγκου

Μια πληροφορία από στρατιώτες στον Πωμό έθεσε σε συναγερμό τη Λιμενική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσαν τις Αρχές πως «είδαν κάτι να επιπλέει» χωρίς να προσδιορίζουν αν πρόκειται για άνθρωπο ή για κάτι άλλο.

Σκάφος του Λιμενικού σπεύδει αυτή τη στιγμή (20:20) στην περιοχή που ανέφεραν οι στρατιώτες και όπως πληροφορούμαστε πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο ψάχνουν τον δύτη Αντρέα Γιάγκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΤΕΡΑ: Χτενίζουν την περιοχή του Παχύαμμου σκάφη του Λιμενικού μετά την πληροφορία στρατιωτών – Τι είδαν οι φαντάροι στη θάλασσα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.