ΛΕΜΕΣΟΣ: 56χρονος έκανε τον «κουτσό» και ζητούσε χρήματα – Κατέληξε με χειροπέδες

ΛΕΜΕΣΟΣ: 56χρονος έκανε τον «κουτσό» και ζητούσε χρήματα – Κατέληξε με χειροπέδες

Για αυτόφωρο αδίκημα συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας 20/2 56χρονος Ρουμάνος, κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος εντοπίστηκε σε δρόμο της Λεμεσού, να ζητά χρήματα από περαστικούς.

Συγκεκριμένα γύρω στις 11.40π.μ. σήμερα, μέλος του ΟΠΕ Λεμεσού, που βρισκόταν σε περιπολία, εντόπισε σε δρόμο στη Λεμεσό, τον 56χρονο, να ζητά χρήματα από τους περαστικούς προσποιούμενος τον κουτσό.

Ο αστυνομικός τον συνέλαβε για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ κατέσχεσε ως τεκμήρια ένα πλαστικό ποτήρι και χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του, ο 56χρονος.   

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.