ΛΕΜΕΣΟΣ: 56χρονος έκανε τον «κουτσό» και ζητούσε χρήματα – Κατέληξε με χειροπέδες

ΛΕΜΕΣΟΣ: 56χρονος έκανε τον «κουτσό» και ζητούσε χρήματα – Κατέληξε με χειροπέδες

Για αυτόφωρο αδίκημα συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας 20/2 56χρονος Ρουμάνος, κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος εντοπίστηκε σε δρόμο της Λεμεσού, να ζητά χρήματα από περαστικούς.

Συγκεκριμένα γύρω στις 11.40π.μ. σήμερα, μέλος του ΟΠΕ Λεμεσού, που βρισκόταν σε περιπολία, εντόπισε σε δρόμο στη Λεμεσό, τον 56χρονο, να ζητά χρήματα από τους περαστικούς προσποιούμενος τον κουτσό.

Ο αστυνομικός τον συνέλαβε για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ κατέσχεσε ως τεκμήρια ένα πλαστικό ποτήρι και χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του, ο 56χρονος.   

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αθώοι Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου - Απαλλάσσονται των κατηγοριών

Αθώοι Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου - Απαλλάσσονται των κατηγοριών

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου παρουσιάστηκαν σήμερα Παρασκευή (11/07) ο 47χρονος Ιωσήφ Ιωσήφ («Σήφης») και ο 39χρονος Χαμούντ Χαλίλ («Σπύρος») για την υπόθεση της δολοφονίας του Δημήτρη Ανδρονίκου, τον Απρίλιο του 2024.