Απόπειρα φόνου στην κατεχόμενη Λευκωσία! Ήθελε να σκοτώσει τον συγκάτοικο του επειδή δεν πλήρωνε το ενοίκιο

Απόπειρα φόνου στην κατεχόμενη Λευκωσία! Ήθελε να σκοτώσει τον συγκάτοικο του επειδή δεν πλήρωνε το ενοίκιο

Παραλίγο να σκοτώσει τον συγκάτοικο του επειδή εκνευρίστηκε που δεν είχε χρήματα για το σπίτι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο ήταν λίγο μετά τις 4 της Δευτέρας όταν στο κατεχόμενο χωριό Κιόνελι ένας άντρας ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη παραλίγο να σκοτώσει τον φίλο του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έβγαλε τη φιάλη υγραερίου από την κουζίνα, την τοποθέτησε έξω από το υπνοδωμάτιο του 23χρονου συγκάτοικού του και διοχέτευσε το αέριο στο εσωτερικό του δωματίου στο οποίο κοιμόταν το θύμα με σκοπό να τον σκοτώσει.

Ο 23χρονος μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο των κατεχομένων για νοσηλεία ενώ ο δράστης συνελήφθη από την λεγόμενη Αστυνομία όπου υποστήριξε ότι ήθελε να βλάψει τον συγκάτοικο του επειδή δεν πλήρωνε το μερίδιο του για το ενοίκιο.

 

(φωτογραφία απο Yeni Duzen)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE