Διευθυντής Επιχειρήσεων της VTS έκλεψε πετρέλαιο από την εταιρεία, σύμφωνα με τον Γιάννο Λακκοτρύπη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Διευθυντής Επιχειρήσεων της VTS έκλεψε πετρέλαιο από την εταιρεία, σύμφωνα  με τον Γιάννο Λακκοτρύπη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο CEO της εταιρείας VTS Vasiliko, Γιάννος Λακκοτρύπης, καταγγέλλει δημοσίως ότι κάτοικος χωριού της Σολέας έκλεψε πετρέλαιο από την εταιρεία στην οποία εργάζεται.

Συγκεκριμένα, σε μήνυμά του στο facebook προβάλλει τους ακόλουθους ισχυρισμούς: «Θα ήθελα να διαβιβάσει τους θερμούς μου χαιρετισμούς στον συγχωριανό του, και τέως Διευθυντή Επιχειρήσεων της εταιρείας μας, που συνελήφθη επ αυτοφώρω από την αστυνομία να κλέβει πετρέλαιο της εταιρείας.

Φυσικά απολύθηκε κι έζησε αυτός καλά στην Κοράκου κι εμείς πολύ καλύτερα στην εταιρεία μας. Του ταιριάζει απόλυτα η γνωστή παροιμία, "Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σαμάν"».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Γενικό Εισαγγελέα υπόθεση για Γ. Λακκοτρύπη – Από το λιμεναρχείο Βασιλικού βρέθηκε CEO στην VTS Vasiliko

Γ. Λακκοτρύπης για υπόθεση με VTS που εξετάζει ο Γ. Εισαγγελέας: «Δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί σου, ρε φίλε»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.