Τι είναι τελικά το μυστηριώδες πλάσμα που ξεβράστηκε σε ακτή των Φιλιππίνων

Τι είναι τελικά το μυστηριώδες πλάσμα που ξεβράστηκε σε ακτή των Φιλιππίνων

Ένα τεράστιο απροσδιόριστο θαλάσσιο ον ξεβράστηκε στην παραλία Cagdainao στις Φιλιππίνες κι έχει γίνει «μαγνήτης» για τους ντόπιους που συρρέουν στην εν λόγω ακτή για να φωτογραφίσουν και να βγάλουν σέλφι με το ον-μυστήριο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πιστεύεται πως το πλάσμα αυτό βγήκε στην ακτή ύστερα από τη σεισμική δόνηση της Κυριακής.

Οι φωτογραφίες έχουν γίνει viral και όπως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, ο καθένας έχει τη δική του άποψη ως προς την ταυτότητα του μυστηριώδους γίγαντα. Ένας χρήστης διατύπωσε την εκτίμηση πως πρόκειται για ένα υβρίδιο φάλαινας και πολιτικής αρκούδας (!) παρόμοιο με αυτό που είχε ξεβραστεί στο Margate της Νότιας Αφρικής στις 25 Οκτωβρίου του 1924 και ονομάστηκε Trunko.

Στην πραγματικότητα, γράφει η βρετανική εφημερίδα, το «τέρας» είναι μια νεκρή φάλαινα μήκους 6 μέτρων και βάρους 2 τόνων. Το σώμα της πιστεύεται πως έγινε λευκό λόγω της προχωρημένης σήψης.

Ο θάνατος της φάλαινας τοποθετείται περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα και αποδίδεται πιθανώς σε χτύπημα από πλοίο.

sdfkst3

sdfkst2

Από NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE