Η 34χρονη που άφησε τη δικηγορική για να ασχοληθεί με το …αρχαιότερο επάγγελμα! Ο λόγος; Αρκετά πειστικός! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η 34χρονη που άφησε τη δικηγορική για να ασχοληθεί με το …αρχαιότερο επάγγελμα! Ο λόγος; Αρκετά πειστικός! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στροφή στην καριέρα της έκανε μια 34χρονη Βραζιλιάνα, η οποία είδε ότι από τη δικηγορία δεν έβγαζε αρκετά λεφτά και αποφάσισε να ασχοληθεί με… την πορνεία.

Η Κλαούντι ντε Μάρτσι παραιτήθηκε πέρσι από μια μεγάλη δικηγορική εταιρία και άρχισε να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες σε επιχειρηματίες και πολιτικούς, χρεώνοντάς τους 150 ευρώ την ώρα, ή 650 ευρώ τη βραδιά.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η ιδέα για την αλλαγή της καριέρα της ήταν της μητέρας της, η οποία μετακόμισε κιόλας κοντά της για να τη στηρίξει στο ξεκίνημά της και φυσικά να απολαύσει κι αυτή τους… καρπούς των κόπων της κόρης της.

Ήδη τον πρώτο χρόνο εργασίας της ως συνοδός πολυτελείας έχει βγάλει 100.000 ευρώ, πολύ περισσότερα από όσα έβγαζε ως δικηγόρος.

«Μια μέρα, η μαμά μου έβλεπε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου συνοδοί πολυτελείας εξιστορούσαν τη ζωή τους. Σαγηνεύτηκε απ' όσα παρακολουθούσε και με παρότρυνε να αλλάξω καριέρα», είπε η 34χρονη και πρόσθεσε:

«Είχα ήδη αποφασίσει ότι δεν θέλω να αποκτήσω παιδιά και δεν άντεχα την υποχρέωση να προσαρμόζομαι στην καθημερινή ρουτίνα των δικηγόρων».

star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.