Τίμησαν την μνήμη του άτυχου Ανδρέα στο ΓΣΖ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ &VIDEO

Τίμησαν την μνήμη του άτυχου Ανδρέα στο ΓΣΖ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ &VIDEO

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού αλλά και μετά την λήξη του, ποδοσφαιριστές και παράγοντες της Ανόρθωσης τίμησαν την μνήμη του Ανδρέα Αλεξίου που έχασε την ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα το Σάββατο 25/2.

Με την είσοδο των παικτών της Ανόρθωσης στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΖ για ζέσταμα ενόψει της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής με την Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών όλη η ομάδα (διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες) κατευθύνθηκε μπροστά από την ανατολική κερκίδα του ΓΣΖ όπου οι παίκτες άφησαν λουλούδια μπροστά από τη φωτογραφία του άτυχου 17χρονου Ανδρέας Αλεξίου, ο οποίος σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε δυστύχημα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του.

Να σημειωθεί ότι και μετά την λήξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας», έτρεξαν και πάλι στο σημείο όπου άφησαν λουλούδια για τον άτυχο 17χρονο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τραγική ειρωνεία – Μαζί δούλευαν ο 56χρονος οδηγός του λεωφορείου και ο πατριός του Ανδρέα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ματώνουν καρδιές τα λόγια των φίλων του αδικοχαμένου Ανδρέα – «Έν γίνεται, θέλω να μου πουν πως εν ψέμα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Το 2025 αποτέλεσε κομβική χρονιά για το Κυπριακό, καθώς διαμορφώθηκαν νέα δεδομένα που, έστω και συγκρατημένα, αναζωογονούν τον διάλογο και επανέφεραν τη συζήτηση για επανέναρξη των συνομιλιών. Αν και η συνολική λύση παραμένει μακριά, η χρονιά προσέφερε ευκαιρίες αλλά και σοβαρές προκλήσεις, μέσα από πολιτικές, διπλωματικές και θεσμικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE