Ο Ερντογάν κατηγορεί τη Γερμανία ότι παρέχει καταφύγιο σε «τρομοκράτες»

Ο Ερντογάν κατηγορεί τη Γερμανία ότι παρέχει καταφύγιο σε «τρομοκράτες»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταφέρθηκε την Παρασκευή 3/3 εναντίον της Γερμανίας, κατηγορώντας τις γερμανικές αρχές ότι "παρέχουν καταφύγιο σε τρομοκράτες" κι υποστηρίζοντας ότι ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Die Welt, που έχει τουρκική και γερμανική υπηκοότητα κι ο οποίος προφυλακίστηκε στην Τουρκία, είναι Κούρδος αυτονομιστής και ταυτόχρονα "Γερμανός πράκτορας".

Οι γερμανικές αρχές πρέπει "να δικαστούν, καθώς βοηθούν και παρέχουν καταφύγιο σε τρομοκράτες" κατήγγειλε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους σε μια ομιλία που εκφώνησε στην Κωνσταντινούπολη, καταδικάζοντας ταυτόχρονα την ακύρωση στη Γερμανία των συγκεντρώσεων υπέρ του, όπου επρόκειτο να παραστούν Τούρκοι υπουργοί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE