ΠΑΦΟΣ: «Έσπασε» στην ανάκριση ο 36χρονος – Παραδέχθηκε άλλες 11 διαρρήξεις

ΠΑΦΟΣ: «Έσπασε» στην ανάκριση ο 36χρονος – Παραδέχθηκε άλλες 11 διαρρήξεις

Τα παραδέχθηκε όλα ο 36χρονος Ρουμάνος.

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας από 32χρονο συνιδιοκτήτη συγκροτήματος ξενοδοχειακών διαμερισμάτων στην Πάφο ότι, μεταξύ 8-9 Ιανουαρίου, 2017 διαρρήχθηκε ένα από τα πιο πάνω διαμερίσματα και κλάπηκε μία τηλεόραση, κλήθηκε χθες στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, 36χρονος για ανάκριση.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, αυτός αναγνωρίστηκε ως το πρόσωπο που διέπραξε την πιο πάνω διάρρηξη και κλοπή και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Κατά τις περαιτέρω εξετάσεις και ανακρίσεις, ο 36χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη άλλων 11 υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών στην επαρχία Πάφου, μεταξύ των ημερομηνιών 29/9/2016 και 25/2/2017.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτο Αρχείου 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE