Survivor: Η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου ξεσκέπασε τη συνωμοσία των Μαχητών κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου! - VIDEO

Survivor: Η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου ξεσκέπασε τη συνωμοσία των Μαχητών κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου! - VIDEO

Η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου είναι η παίκτρια από την ομάδα των Μαχητών που αποχώρησε από το Survivor πριν από μερικές μέρες.

Η παίκτρια επέστρεψε στην Ελλάδα και το απόγευμα της Παρασκευής 03/03 βρέθηκε στο Rodeo. Η ίδια περιέγραψε με αρκετές λεπτομέρειες την εμπειρία της από τη διαβίωση στο τροπικό νησί. Όμως, ένα ήταν το θέμα με το περισσότερο ενδιαφέρον… Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο παίκτης του Survivor παίζει με την ομάδα των Διασήμων μετά την ψηφοφορία των Μαχητών. Η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπήρξε «θύμα» οργανωμένης συνωμοσίας. «Εμένα με επηρέασαν οι απόψεις της ομάδας και τον ψήφισα. Είναι κάτι που το έχω μετανιώσει απίστευτα πολύ. Όχι γιατί έφυγε και πήγε στην άλλη ομάδα, αλλά επειδή δεν αισθάνομαι εγώ καλά που τον ψήφισα. Δεν ήταν επιλογή μου. Ψέματα δεν θα πούμε. Εγώ είχα σκοπό να ψηφίσω τον Τσανγκ, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από zappit.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.