ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θα πωλούσε 11 χιλιάδες κροτίδες σε αγώνες ποδοσφαίρου – Πώς η Αστυνομία «μυρίστηκε» τον 24χρονο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θα πωλούσε 11 χιλιάδες κροτίδες σε αγώνες ποδοσφαίρου – Πώς η Αστυνομία «μυρίστηκε» τον 24χρονο

Εντοπίστηκαν 11,000 κροτίδες που προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες

Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας για απόκρυψη μεγάλου αριθμού κροτίδων οι οποίες προορίζονταν για χρήση σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 24χρονου στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν τρία κιβώτια τα οποία περιείχαν συνολικά 11,000 κροτίδες.

Ο 24χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενος, έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE