Η Αγκυρα θα αποφασίσει σύντομα για την τύχη του συλληφθέντος πιλότου του συριακού μαχητικού

Η Αγκυρα θα αποφασίσει σύντομα για την τύχη του συλληφθέντος πιλότου του συριακού μαχητικού

Η Τουρκία θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες αν θα παραδώσει στη Συρία τον Σύρο πιλότο ο οποίος συνελήφθη όταν προσγειώθηκε σε τουρκικό έδαφος μετά τη συντριβή του μαχητικού του, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Νουρετίν Τσανικλί.

"Η φροντίδα που του παρέχεται συνεχίζεται. Απόφαση θα ληφθεί αφού αποσαφηνιστεί πλήρως το συμβάν, αλλά τώρα είναι πολύ νωρίς", είπε ο Τσανικλί στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και πρόσθεσε ότι η απόφαση θα ληφθεί σύντομα.

Χθες Σάββατο, μια συμμαχία ισλαμιστικών οργανώσεων, η οποία δρα στη Συρία, η Αχραρ αλ Σαμ, υποστήριξε ότι κατέρριψε το συριακό μαχητικό, το οποίο συνετρίβη στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας.

Ο χειριστής του χρησιμοποίησε τον μηχανισμό εκτίναξης-εκτόξευσης του μαχητικού και εντοπίστηκε τραυματισμένος στην επαρχία Χατάι της νότιας Τουρκίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την επίθεση Νικόλα στην Κυβέρνηση - Η ελεγχόμενη κρίση και τα αντιφατικά μηνύματα

Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την επίθεση Νικόλα στην Κυβέρνηση - Η ελεγχόμενη κρίση και τα αντιφατικά μηνύματα

Η δημόσια επίθεση του Νικόλα Παπαδόπουλου προς την Κυβέρνηση δεν μπορεί να ιδωθεί ως μια ακόμη θεσμική διαφωνία ή ως ειλικρινής αγωνία για την πορεία της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας (GSI).

BEST OF TOTHEMAONLINE