Η Αγκυρα θα αποφασίσει σύντομα για την τύχη του συλληφθέντος πιλότου του συριακού μαχητικού

Η Αγκυρα θα αποφασίσει σύντομα για την τύχη του συλληφθέντος πιλότου του συριακού μαχητικού

Η Τουρκία θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες αν θα παραδώσει στη Συρία τον Σύρο πιλότο ο οποίος συνελήφθη όταν προσγειώθηκε σε τουρκικό έδαφος μετά τη συντριβή του μαχητικού του, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Νουρετίν Τσανικλί.

"Η φροντίδα που του παρέχεται συνεχίζεται. Απόφαση θα ληφθεί αφού αποσαφηνιστεί πλήρως το συμβάν, αλλά τώρα είναι πολύ νωρίς", είπε ο Τσανικλί στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και πρόσθεσε ότι η απόφαση θα ληφθεί σύντομα.

Χθες Σάββατο, μια συμμαχία ισλαμιστικών οργανώσεων, η οποία δρα στη Συρία, η Αχραρ αλ Σαμ, υποστήριξε ότι κατέρριψε το συριακό μαχητικό, το οποίο συνετρίβη στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας.

Ο χειριστής του χρησιμοποίησε τον μηχανισμό εκτίναξης-εκτόξευσης του μαχητικού και εντοπίστηκε τραυματισμένος στην επαρχία Χατάι της νότιας Τουρκίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE