ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν 45χρονο επιχειρηματία – Είχε κρυμμένο στο αυτοκίνητο τσαντάκι με πολλά λεφτά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν 45χρονο επιχειρηματία – Είχε κρυμμένο στο αυτοκίνητο τσαντάκι με πολλά λεφτά

Δεν πίστευε στα μάτια του επιχειρηματίας από τη Λεμεσό όταν το πρωί της Κυριακής 5/3 μπήκε στο αυτοκίνητο του και έψαξε για το κρυμμένο τσαντάκι με τα μετρητά. Βρήκε μόνο σπασμένο το τζάμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 45χρονο ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης πως από το αυτοκίνητο του είχε κλαπεί μεταξύ των ωρών 02:30 με 06:30 της Κυριακής 5/3 ένα τσαντάκι που περιείχε 20.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία είχε σταθμεύσει το όχημα του σε ανοιχτό χώρο πλησίον του σπιτιού, αφήνοντας κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού το τσαντάκι μέσης με τις 20.000 ευρώ.

Οι δράστες σπάζοντας το αριστερό πίσω τζάμι του οχήματος του άρπαξαν το μεγάλο ποσό και έγιναν καπνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE