ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επ Λεμεσού: Άσχημα τα νέα για τον 56χρονο Αστυνομικό που τραυματίστηκε σε τροχαίο με μοτοσικλετα

Επ Λεμεσού: Άσχημα τα νέα για τον 56χρονο Αστυνομικό που τραυματίστηκε σε τροχαίο με μοτοσικλετα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε γύρω στις 08:00 το πρωί της Κυριακής 05/03, 56χρονος αστυνομικός μετά από τροχαίο ατύχημα. Τα νέα όμως είναι δυσάρεστα καθώς ο μοτοσικλετιστής φέρει αρκετά και σοβαρά τραύματα.

Ο 56χρονος λοχίας της Αστυνομίας ενώ οδηγούσε την μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα του, κοντά στο χωριό Απαισιά στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, ο οδηγός έκανε στροφή προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να του ανακόψει την πορεία του.

Αν και η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν στον 56χρονο, φαίνεται πως τα τραύματα του είναι πολύ πιο σοβαρά απ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί καθώς υπέστη επίσης κάταγμα αριστερού ποδιού και σπονδύλου.

Επιπρόσθετα το κάταγμα που φέρει στη λεκάνη όπως εκτιμούν οι γιατροί είναι σοβαρότατης μορφής αφού το χαρακτηρίζουν συνθληπτικό.

Όπως πληροφορούμαστε μελετάται το ενδεχόμενο να παραμείνει για νοσηλεία στην εντατική μονάδα του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού ή να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική για πιο εξειδικευμένη θεραπεία.

Σχετικό άρθρο: ΑΠΑΙΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με λοχία της Αστυνομίας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top