Επιτακτική η απαίτηση για διάνοιξη της διόδου Αθηένου – Πυροΐου – Λευκωσίας

Επιτακτική η απαίτηση για διάνοιξη της διόδου Αθηένου – Πυροΐου – Λευκωσίας

Την «επιτακτική απαίτηση» για άμεση διάνοιξη της διόδου Αθηένου – Πυροΐου – Λευκωσίας θα θέσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη η Επιτροπή Διάνοιξης της σχετικής διόδου.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «η Επιτροπή Διάνοιξης διόδου Αθηένου – Πυροΐου – Λευκωσίας, συνήλθε την Τετάρτη 08/03 υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αθηένου Κυριάκου Καρεκλά και τη συμμετοχή των Δημάρχων Αγλαντζιάς και  Γερίου και των Κοινοταρχών Πυροΐου, Αβδελλερού και Τρούλλων,  για επισκόπηση των εξελίξεων σε σχέση με το θέμα».

Προστίθεται ότι «εν αναμονή της επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, η Επιτροπή ομόφωνα επαναβεβαίωσε τη θέση της για έντονη διεκδίκηση της διάνοιξης της διόδου και προγραμματισμό συνάντησης με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για να τεθεί η επιτακτική απαίτηση όλων για άμεσο διάνοιγμα της διόδου».

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE