ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ: Πληροφόρησαν την ΥΚΑΝ για «deal» - Σύλληψη 3 Κύπριων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ: Πληροφόρησαν την ΥΚΑΝ για «deal» - Σύλληψη 3 Κύπριων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λίγο μετά τις 21:30 της Δευτέρας 27/3, η ΥΚΑΝ εντόπισε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και όπλο καλάσνικοφ στην περιοχή όπου βρίσκεται το γήπεδο της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η ΥΚΑΝ ύστερα από σχετική ενημέρωση για παράδοση που θα υπήρχε στην περιοχή , ανέκοψε αυτοκίνητο, στα Πολεμίδια.

Η ΥΚΑΝ εντόπισε εντός εμπορευματοκιβωτίου, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και όπλο τύπου καλάσνικοφ.

Η ποσότητα των ναρκωτικών, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, είναι γύρω στα 11 κιλά χόρτου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Αστυνομία συνέλαβε τρείς ελληνοκύπριους.

Η επιχείρηση της ΥΚΑΝ έληξε γύρω στις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας 27/3.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ- ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκαν ναρκωτικά, καλάσνικοφ και σφαίρες στο γήπεδο της Καρμιώτισσας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE