ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξέσπασε κατά του Άντρου Κυπριανού η αδελφότεκνη του Εζεκία Παπαϊωάννου! «Είναι δουλοπρεπής» – Παρέμβαση από τον Γ.Γ του ΑΚΕΛ - VIDEO

Ξέσπασε κατά του Άντρου Κυπριανού η αδελφότεκνη του Εζεκία Παπαϊωάννου! «Είναι δουλοπρεπής» – Παρέμβαση από τον Γ.Γ του ΑΚΕΛ - VIDEO

Το έλα να δεις έγινε το βράδυ της Δευτέρας (27/3), στην εκπομπή «7 ημέρες Κύπρος», που παρουσιάζει ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς στο Κυπριακό κανάλι Extra.

Συγκεκριμένα σε τηλεφωνική της παρέμβαση η αδελφότεκνη του ιδρυτή του ΑΚΕΛ, Εζεκία Παπαϊωάννου, εξαπέλυσε μύδρους κατά του σημερινού ηγέτη του κόμματος, Άντρου Κυπριανού.

Η κα. Κούλα Θεοχάρους σε έντονο ύφος  κατηγόρησε τον κ. Κυπριανού για δουλοπρέπεια εκφράζοντας την αντίθεση της στην πολιτική που ακολουθεί το ΑΚΕΛ στο Κυπριακό.

Η ίδια σημείωσε, μάλιστα, ότι ο Εζεκίας Παπαϊωάνου της είχε πει ότι «όλα τα κόμματα έχουν τίμιους ανθρώπους μέσα. Όμως μου είπε και κάτι που το εξακρίβωσα τωρά. Εγώ εν να πεθάνω αλλά τούτα τα κοπελούθκια που αφήνω εννά τα διαλύσουν ούλλα! Εξού τζιαι εκάμαν το. Ποιος εξουσιοδότησε τον Άντρο τον Κυπριανού να πάει να παρακαλεί τον Ακιντζί; Δουλοπρέπεια».

Ακολούθως, στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο ίδιος ο Άντρος Κυπριανού φανερά ενοχλημένος με τα όσα ακούστηκαν για το όνομα του.

Σε ερώτηση του κ. Αυτιά εάν είναι καλά, ο κ. Κυπριανού δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, απαντώντας ότι «είμαι καλά όπως πάντα, αντιδημοκράτης όπως πάντα, προδότης όπως πάντα».

Υπενθυμίζουμε ότι το ΑΚΕΛ κατήγγειλε προσφάτως το κανάλι Extra στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, αφού από τις συχνότητες του τηλεοπτικού σταθμού αποκάλεσαν τον ίδιο εθνικό μειοδότη.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής με τον γνωστό του τρόπο και προσέγγιση προσπαθούσε να ηρεμήσει τον κ. Κυπριανού και να του εξηγήσει πως δεν υπάρχει καμία εμπάθεια προς το πρόσωπο του αποκαλώντας τον φίλο, με τον κ. Κυπριανού να μην κολακεύεται ούτε να αλλάζει ύφος και στάση.

Οι δυο τους έδωσαν ραντεβού την ερχόμενη Δευτέρα για να ξεκαθαρίσουν τους ανοιχτούς λογαριασμούς με διάλογο…

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top