Ο άσχημος τραυματισμός της παίκτριας στον αγώνα με έπαθλο το φαγητο! VIDEO

Ο άσχημος τραυματισμός της παίκτριας στον αγώνα με έπαθλο το φαγητο! VIDEO

Γλίστρησε, έπεσε πολύ άσχημα και στο τρέιλερ την βλέπουμε να πονά πολύ το πόδι της...

Στο νέο επεισόδιο του Survivor που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας, 28/3, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι παίκτες – Μαχητές και Διάσημοι- θα περάσουν την πιο δύσκολη βραδιά από την στιγμή της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο.

Οι συνθήκες διαβίωσης θα είναι δύσκολες και θα το δηλώσουν και on camera! Στο αγώνισμα για το έπαθλο που θα είναι φαγητό, η Ειρήνη Παπαδοπούλου σύμφωνα με το τρέιλερ που προβάλλεται θα γλιστρήσει άσχημα και θα πονά το πόδι της!

Ποιος θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο; 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.