Στη Μάλτα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Στη Μάλτα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έφτασε το απόγευμα στη Βαλέτα, της Μάλτας, για να συμμετάσχει στις εργασίες του Κογκρέσου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που αρχίζουν την Τετάρτη 29/3.

Στο περιθώριο των εργασιών του ΕΛΚ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας  Πέτρο Ποροσένκο και στη συνέχεια, θα παρακαθίσει σε δείπνο που παραθέτει η ομάδα του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στη Μάλτα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE