Στον αστυνομικό σταθμό Π. Χρυσοχούς οι 91 μετανάστες

Στον αστυνομικό σταθμό Π. Χρυσοχούς οι 91 μετανάστες

Οι μετανάστες που αφίχθηκαν στην ακτή «Νέα Δήμματα» κοντά στο χωριό Πωμός, μεταφέρθηκαν με λεωφορεία της Πολιτικής Αμυνας στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Διαβάστε επίσης: Αλιευτικό σκάφος με 91 μετανάστες προσάραξε κοντά στον Πωμό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ενενήντα ένας άνθρωποι, εκ των οποίων 29 άντρες, 20 γυναίκες και 42 παιδιά, είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν  στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για την εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Η Αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για χρονοβόρα διαδικασία λόγω του αυξημένου αριθμού των μεταναστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE